besöket

Jag har samverkans avtal med Region Örebro, vilket innebär att du som patient har möjlighet att komma till mig på  Hälsocenter Örebro för samma kostnad som ett vanligt sjukgymnast besök i den allmänna sjukvården, fn 200 kr. Sjukvårdens frikort gäller även hos mig. 

Jag kan även erbjuda mina patienter en fin och välutrustad gymträningslokal, väl anpassad för rehabiliteringsträning. I vissa fall ingår denna träning som en del av er behandling, men det finns även möjlighet att köpa träningskort till gymmet, vilket då innebär fritt utnyttjandet av gymmet alla dagar i veckan. Läs mer om gymmet på https://nordicwellness.se/vara-klubbar/arebro/arebro-arnsro/

Jag har remissfrihet, vilket innebär att du inte behöver ha en läkarremiss för att ha möjlighet att komma till mig. Om du senare har behov av en läkarkontakt, så har jag ett samarbete med bl.a Läkarpraktiken i Örebro.
 
Jag har också möjlighet att ta emot försäkringspatienter om ni har fått detta beviljat av ert försäkringsbolag och har fått ett skadenummer som jag kan referera till i kontakten med försäkringsbolaget. Kolla detta med ert försäkringsbolag, innan ni kontaktar mig. 

Jag samarbetar även med en psykolog och KBT terapeut och kan hänvisa patienter med särskilda behov till denna psykolog eller KBT terapeut