behandlingar

Jag arbetar med behandling och bedömning av olika smärttillstånd och skador i leder och muskler samt rehabilitering. Du kan få råd om träning, ergonomi och information om hur du kan förebygga besvär i framtiden.


JAG ERBJUDER

 • Sjukgymnast behandling, med bas i manuell terapi med inriktning mot OMT
  OMT är en internationell specialistutbildning för fysioterapeuter och läkare. Metoden grundar sig på en helhetssyn på dig som patient. Inom OMT används, efter en undersökning, bl.a. manipulations- och mobiliseringstekniker för att behandla smärtor från leder, muskler och nerver belägna i nacke, rygg, armar eller ben. Olika träningsmetoder och egen kunskap om hur du kan förebyggga vidare besvär är en viktig del i omhändertagandet. Bedöma och analysera röntgenbilder och svar ingår också i helhetsbedömningen.
 • Idrottsmedicinsk behandling och träning enligt CSPT
 • Certified Sports Physiotherapist (CSPT) är en kvalitetssäkrad, idrottsmedicinskt utbildad fysioterapeut.
  Jag behandlar skador som kan ha uppstått när du motionerat eller idrottat.
 • Fokus i behandlingen ligger på snabb återgång till din idrott eller motionsaktivitet. Jag har tillgång till muskuloskeletal ultraljudsundersökning, för att vid behov säkeställa och bättre bedömma skadan.
 • Rehabiliterings träning och MTT, medicinsk träningsterapi. Jag kan även anlitas som personlig tränare/ PT
  Jag hjälper dig då med ett väl anpassat träningsprogram i ditt ordinarie gym, där du tränar eller köper ditt träningskort. Rehabträning efter skada eller besvär. Grenspecifik träning för din idrott eller träningsprogram för att förbättra din fysiska förmåga, gå ner i vikt eller bara för att må bättre.

UTRUSTNING:


SPECIALISERING:
Jag har sedan 25 år tillbaka även specialiserat mig på behandling av fot relaterade besvär och gör anatomiskt anpassade Balkefors inlägg
Jag är även återförsäljare av Bauerfeinds produkter.
 

Föreläsningar

Jag har genom åren haft en hel del utbildnings och föreläsningsuppdrag. På universitetet i Örebro och Uppsala har jag haft en hel del anatomi utbildningar och idrottsmedicinska utbildningar. Jag anlitas ofta av SISU och föreningslivet i Örebro med bl.a föreläsningar i idrottsmedicin, tejpning, akut omhändertagande och träning. Jag erbjuder även företagsutbildningar i bl.a ergonomi, träning och fysisk aktivitet, må bra koncept.